domingo, 22 de septiembre de 2013

I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca


Benvingudes i benvinguts a aquesta primera edició de la Fira del Llibre Anarquista de Mallorca que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre de 2013 a Palma. Aquesta iniciativa pretén crear un espai de trobada per a la difusió del pensament llibertari en el nostre entorn més proper així com fomentar el debat i la discussió conjunta al voltant de les idees i pràctiques d’intervenció social afins amb companyes i companys d’altres llocs.

Aquesta fira està organitzada per la Coordinadora Llibertària de Mallorca, formada per diversos col·lectius i individualitats de l’illa per a l’organització i acció conjunta. Les despeses derivades del muntatge de la fira es finançaran a través de diverses iniciatives per recaptar fons de les que anirem informant (concert de música, dinar pels dies de la fira, camisetes, aportacions individuals, etc). En aquest bloc podreu també anar trobant informació actualitzada de les activitats confirmades que tindran lloc els dies de la fira i de com donar suport si esteu interessades.

Podreu trobar tota la informació sobre la primera edició de la Fira del Llibre Anarquista de Mallorca a la web que hem elaborat per ficar-hi tots els continguts: http://firallibreanarquistamallorca.noblogs.org/

Esperem que sigui la primera de moltes!

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.